2011. december 22., csütörtök

Belkin n52te SpeedPad játékvezérlő NMÁ! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Belkin n52te SpeedPad játékvezérlő
Eladó, használt, de hibátlan állapotban.
A vezérlő tartalmaz 14 számozott gombot, amik a „ qWertASDfgyíyxc” gombokat helyettesíthetik. A legfontosabb természetesen ezek közül a WASD négyes, de a többi billentyű is hasznos lehet, elsősorban tárazáskor, ugráskor vagy guggoláskor.
A 14 felső gombon kívül van még egy kis joystick, egy tűzgomb, egy scroll és egy plusz gomb is.
A Belkin n52te USB csatlakozón keresztül kapcsolódik a számítógéphez, és egészen csinos, kék háttérvilágítást kapott. A kék fény nem csak háttérvilágításként szolgál, hanem a gombok feliratain is áttűnik, így éjjel lámpa nélkül is láthatjuk mit nyomunk meg. (A világítás a termék alján található kapcsoló segítségével kikapcsolható)
Teszt:
Szerző: Phoenix | 2008. 07. 30.
.....
Kíváncsian vártam a Belkin új modelljét, az n52te-t – melyben a te a Tournament Edition rövidítése –, hiszen ez esetben pontosan erről van szó: a jól bevált modellt tuningolták tovább.
... Mivel FPS-ek közül jelenleg a Rainbow Six Vegas 2-t nyúzom napi rendszerességgel, így az új SpeedPadet is ebben teszteltem. Elsőre kicsit szokatlan volt, hogy a normál billentyűzethez képest máshogy vannak elrendezve a gombok (tehát nincs meg a sorok közötti elcsúsztatás), de pár perc után már fel sem tűnt, hogy új kontroller van a kezem alatt. A nyíllal is megjelölt fő irányító gombok nagyon kényelmesek, a Use/Ordert a hüvelykujjnál lévő kerek gombra tettem, az alsó, megdöntött sor billentyűi a fegyvereket váltják, míg a D-pad-dal az éjjellátó-hőérzékelő optikákat kezelem. Aki ismeri a Vegas alap irányítását, láthatja, hogy nem feltétlenül találja meg az ember reflexszerűen a megfelelő funkciókat, de mint mondtam, percek kérdése megszokni.
..... . Összességében véve meg vagyok elégedve az n52te-vel. Minden tekintetben jobb lett elődjénél, és legtöbb funkcióját tekintve konkurenseinél is jobbnak találtam. ASaitek Pro Gamer Command Unit-hoz hasonlítva sokkal kényelmesebb kéztámasszal és jobb elrendezésű gombokkal nyer az n52te, egyedül az analóg mini-joyt hiányolhatjuk belőle. 14990 forintos áron, élettartam garanciával került a boltokba.



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 10:36
. Belkin n52te SpeedPad játékvezérlő NMÁ! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft