2011. július 17., vasárnap

BARON tűzhely 3-7 kW Gussgrau Dauerbrankamin:
Caminos tűzhely BARON 3-7 kW Gussgrau

A tűzifa tűzhely BARON sikeres automatikusan lassan égő tűzhely egy feketére festett acél kabinet és egy nagy íves ernyő. A tűzhely egy tűztér bélelt firebricks és fel is oszlathatja a fa rönk mellett lignitbrikett vagy Extrazit.


Környezetbarát égés:

Alacsony károsanyag-kibocsátású égés, és a csökkenés a részecskék sokkal fontosabb, mint valaha. A társaság Caminos, Schott és Rheinbraun, három erős, jól ismert márkák, közösen, hogy dolgozzon ki fatüzelésű kályhák, amelyek a legszigorúbb követelményeknek. Az optimális kihasználása az üzemanyag ötvözi a fejlett égési rendszerek a garancia egy környezetbarát égés, a három cég áll a nevük. Caminos a világ egyik vezető gyártója kandallók Európában minden újítás, a cég Schott mint producer rendkívül hőálló kerámia Robax üveg, az optikai középpontja minden tűzhely, és a vállalat Rheinbraun, és a márka Heizprofi Németország legnagyobb ismert tüzelőanyag-szállítókat körül a kályha . Három nagy név a környezetre.




Automatikus égési rendszer - a lassan égő kályhák a DIN 18 890


A kályha van ellátva az automatikus égési rendszer (automatikus teljesítmény). Ez a rendszer az üzemanyagot a legjobb. A szénfelhasználás kályhák megengedett, mivel ezek lassan égő kályhák.




A fa fűtésre nem használja az Automatikus. Wood ég a forró AirSystem. Kapcsolható a használata a szén, mint az üzemanyag, az automata sebességváltó. Szabályozásával a hőt érzékelő az égési folyamat optimálisan szükséges mennyiségű primer levegő táplálja automatikusan.



Jellemzők:
- Automatikus tüzelési rendszer
- Környezetbarát égés
- Időtartam megfelelő tűzoltó
- Rauchrohranschlus
Ár: 979 EUR VB